Repertoire

 

HØR TRIOEN

 

 

HØR KVARTETTEN

 

Sange
Her kan du høre længere versioner af sangene og flere, så du kan være helt sikker på at dette er det helt rigtige til din fest.
Sangene på optagelsen er spillet på forskellige lydniveauer. Til din fest dog, der vil vi tilpasse os stedet/lokalet og lige der hvor i er henne i festen.

 

Repertoire
På den grønne knap under billedet ‘Repertoire’, kan du se et udpluk af de sange vi spiller.
Det er den gode gamle støvede jazzstil fra 30’erne, 40’erne og 50’erne. Forvent derfor at høre en håndfuld klassikere med f. eks Louis Armstrong, Nat King Cole, Frank Sinatra Oscar Peterson, Teddy Wilson og alt derimellem.

 

Det du hører, er det du får
I forhold til popmusik som bliver optaget i et studie, er det muligt at få næsten alt til at lyde anderledes end det gør i det oprindelige optagelse.
I jazz er det nemmere at høre kvaliteten, siden at instrumenterne er optaget akustisk og bliver spillet ud i et take. Som du kan høre, er der ikke sat effekter sat på som får os til at lyde som noget andet. De instrumenter du hører, er lige dem som er med når vi spiller live.

 

Kom og høre os spille
Vi er alle aktive musikere og spiller diverse steder rund omkring. Hvis du er interreseret hvordan det er at opleve at ha os til din fest, så er du meget velkommen til at komme til en af vores koncerter, eller til et af de andre events vi spiller til.
Ring endelig for at høre nærmere, så finder vi en dato der passer i den nærmeste fremtid.

 

<iframe width=”100%” height=”300″ scrolling=”no” frameborder=”no” src=”https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/332768989&amp;color=%23ff5500&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_comments=true&amp;show_user=true&amp;show_reposts=false&amp;visual=true”></iframe>

 

Jazz Til Fest er et af det mest benyttede jazzband i hele Danmark og er det mest solgte inde på Eventzonen, Musik-Booking og Bookband.

 

Kontakt os ved at ringe på +45 5049 5673, eller sende en mail på info@jazz-til-fest.dk, og modtag et helt uforpligtende tilbud i dag!