Musik til fest

Tænk bare på dage med glade minder, så er der sikkert et par bryllupper og fødselsdage, som står klart i hukommelsen. Du vil sikkert også opleve, at nogle af de bedste fester havde god musik. Musik til fest gør nemlig en forskel. Levende musik kan gøre et uudsletteligt indtryk. Jazz Til Fest kan levere svingende jazz til din fest og sikre dig og dine gæster et uforglemmeligt minde.

 

Hvad musik til fest kan gøre
Musik til festen kan være en meget vigtig del af helheden til dét arrangement, du afholder. Uanset hvilken type arrangement eller fest, det drejer sig om, så kan musikken have en stor indflydelse på, hvordan stemningen bliver i lokalet.

 

Hvis du gerne vil gøre det til en så god dag for dig og dine gæster som muligt, mens I spiser og drikker vinen, så kan den bløde, flydende jazzmusik til fx receptionen være med til at gøre jeres samtaler mere intime og behagelige.

 

Det samme gælder også, hvis du ønsker en aften med festmusik til en privatfest, fyldt med energi og dans. Med en forsanger, som er god til at tage initiativ, lave breaks med dine gæster og få dem til at synge med, kan orkestret være den motiverende drivkraft til, at dine gæster får fyret den af på dansegulvet.

 

Musik til konfirmation, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup

Har du brug for musik til din fest, kan Jazz Til Fest levere svingende jazz, enten som rolig baggrundsmusik eller mere livlig jazz med sangerinde, der synger kendte jazznumre. Vi fra Jazz Til Fest har eksempelvis spillet bryllupsmusik til hundredvis af bryllupper, kobberbryllupper, sølvbryllupper og guldbryllupper gennem de mange år, vi har spillet.

 

Jazz Til Fest spiller meget festmusik især på Sjælland og Fyn. Vi spiller også i Jylland og andre steder.

 

Vi spiller:

  • Musik til reception
  • Musik til fødselsdag
  • Musik til privatfest
  • Musik til konfirmation
  • Musik til bryllup
  • Musik til kobberbryllup
  • Musik til sølvbryllup
  • Musik til guldbryllup
  • Musik til firmafest

 

Situationsfornemmelse til fingerspidserne
Via de mange års erfaringer og dét faktum, at vi har spillet på vores instrumenter i over 30 år, betyder, at vi har situationsfornemmelse til fingerspidserne. Vi ved, hvor vigtig en dag det kan være for dig, med at det hele er tip-top, ikke mindst musikken. Derfor ser vi det som vores fornemmeste opgave at gøre det til en så stor oplevelse som muligt for dig og dine gæster.

 

Hvis du gerne vil se og høre mere, skal du blot gå på vores forside for at se video og lyd.
Jazz Til Fest er også det mest solgte inden for denne genre på Eventzonen og andre musik booking sider.

 

Levende musik – hvilket band skal det være?

Det er ikke altid lige nemt at finde en festmusiker eller et band til festen, når der er så mange festbands at vælge imellem. Du kan gå ind på mange hjemmesider og google dig frem til 30 bands, som kan spille det samme musik til din fest. Priserne kan variere meget, men for dig ser det hele ud som det samme produkt 30 gange og kan derfor virke uoverskueligt.

 

Hvis du står i den situation, hvad kan så du selv gøre for at få det bedste resultat?

 

Vi anbefaler for det første, at hvis du ikke selv er musiker, at du kigger på dette sammen med en som enten selv har erfaring med at spille, eller ved mere om live musik optræden end dig. Den anden person lægger næsten altid mærke til ting, som du måske ikke selv lægger mærke til, og omvendt. Derfor er det vigtigt altid at være to om at lede efter et live band når det kommer til musikbooking.

 

Når du så går i gang, start med at sortere alle bands fra, som ikke har lyd, video eller anbefalinger.
Det er det første, som skal være der, for at du kan vurdere, hvor godt materialet er, og hvad de kan leve op til, når de spiller live. Når du har gjort dette, så står du sikkert med en tredjedel af bandene tilbage. Kig, lyt og læs og se hvilke steder, de har spillet. Ring til et eller flere steder, hvor de har spillet.

 

Når du tror, at du har fundet de perfekte festmusikere, så spørg altid bookeren, hvor de spiller, og om det er muligt at se dem live. De gode bands har altid meget at lave som udgangspunkt, og derfor skulle du også altid have mulighed for at se dem performe live.

 

Kontakt os på telefon 50 49 56 73 eller e-mail: info@jazz-til-fest.dk og få et helt uforpligtende tilbud.

 

Hvis han gerne vil lave en aftale om, at du kan se dem, betyder det som udgangspunkt, at det er et band, han kan stå inde for.

 

Skal I holde sølvbryllup, så kan det være I har brug for morgenmusik? Vi leverer også dejlig morgenmusik.