Morgenmusik

Har du tænkt på, hvor stor forskel det kan gøre med livemusik til morgensangen og morgenkaffen til fx sølvbrylluppet? Ikke bare almindelig livemusik, men med en af de mest solgte jazztrioer i hele Danmark, endda til en pris du har råd til. Vi oplever, at det gør en kæmpe forskel. Bestil morgenmusik hos os og glæd dig.

 

Morgenmusik af den bedste slags
I Danmark har vi en dejlig tradition med at vække fx sølvbrudeparret med morgenmusik. Familie og venner kommer gerne langvejs fra og hylder parret, der har været gift i 25 år. Det er en smuk dag, som er værd at fejre. De fleste sølvbrudepar inviterer gæsterne indenfor til morgenkaffe og hygge. Nogle holder en større fest senere eller samme dag om aftenen. Jazz Til Fest kan levere morgenmusik af den bedste slags til en sådan lejlighed. Der er simpelthen ikke noget, der slår god jazzmusik.

 

Bryd den trætte stemning med behagelige jazztoner

Prøv at forestille dig at du møder op til morgensang hos sølvbrudeparret. Du kender ikke nødvendigvis alle, der kommer. Det er tidligt om morgenen. Alle er måske lidt trætte. Der er stille. Nu skal I alle synge. Her begynder det svære for mange.

 

Med et liveband som Jazz Til Fest, kan den lidt trætte og stille stemning brydes med stille og behagelige jazztoner. Mange tør i højere grad synge med, når der er levende musik og efter nogle sange, er stemningen ofte meget bedre.

 

Swingende jazzmusik i topklasse

Hvem kunne ikke tænke sig at vågne op til behagelig og swingende jazzmusik i topklasse? Ikke mange. Med Jazz Til Fest på adressen er der lagt op til en rigtig festlig dag med en fantastisk start. Når sølvbrudeparret kommer frem i døren, vil overraskelsen over at se de mange der er mødt op være stor, men de vil helt sikkert også nyde musikken. Ægteparret er selvfølgelig allerede i godt humør, det er en speciel dag for dem. Musikken og morgengæsterne vil helt sikkert få humøret til at stige yderligere.

 

Musik til morgenkaffen

Efter morgensang venter morgenkaffe med den nærmeste familie og venner. Det er nu tid til at sidde sammen og nyde hinandens selskab, få en snak med og om ægteparret og de mange år, der er gået.

 

Du kan vælge at hyre Jazz Til Fest til at spille jazz også til morgenkaffen. Med den behagelige afdæmpende jazzmusik spillet i baggrunden, får du løftet stemningen og sikrer en perfekt morgenstund. Gør det til en stor oplevelse for hele familien og vennerne med morgenmusik med vores jazztrio.

 

Sådan foregår morgenmusikken

Der bliver normalt spillet 3 sange på 10-15 min udenfor (harmonika, kontrabas og lilletromme), som brudeparret kan nyde og vågne op til ved vinduet eller deres altan. Derefter spiller vi i huset eller lejligheden i 60 min eller 2 x 45 min (klaver, kontrabas og trommer).

 

Hvor længe der bliver spillet, afhænger af hvor lang tid du regner med, at I vil sidde til morgenkaffen.

 

Det kan være, at du selv har en ide om, lige hvordan det skal foregå. Det er vi selvfølgelig åbne for at høre nærmere om. Du vil måske gerne have en sax eller trompet med også, du ønsker anden længde af spilletid, du vil gerne høre bestemte sange, eller du har et andet forslag til rækkefølgen.

 

Det førstnævnte er dog noget, som mange brudepar har været meget glade for, og noget vi selv kan stå inde for.

 

Jazz for alle

Vi spiller kun de gamle ’30’erne, 40’erne 50’ere klassikere på traditionel vis, så du kan være sikker på, at hele din familie kan være med og forstå musikken.

 

Du er meget velkommen til at kontakte os og fortælle kort om arrangementet. Vi kan derefter komme med forslag til, hvad der lige passer til jer. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

 

Jazz Til Fest (også kendt som Copenhagen Jazztrio) har spillet til hundredvis af bryllupper og er det mest solgte jazzband inde på EventzonenBookband og Musik-booking. Der er video på forsiden, hvor du kan se og høre, hvordan vi lyder. Se også et udpluk af vores repertoire under ‘Hør musikken’. Musik-booking

 

Jazz Til Fest spiller mest på Sjælland

Jazz Til Fest spiller mest morgenmusik til sølvbryllup på Sjælland, oftest er der tale om morgenmusik i København. Vi kan dog sagtens komme til Fyn, Falster-området og endda Jylland. Har du brug for musik til festen om aften, så læs her hvorfor musik til en fest gør en forskel.

 

Kontakt os på telefon 5049 5673, eller eller send os en besked under Kontakt og få et uforpligtende tilbud i dag!