Jazztrio

Du har tænkt over, at du vil holde en fest for din familie og venner. Festdagen skal være noget særligt. Du har besluttet dig for, at du vil have en jazztrio til at spille god jazzmusik til festen. Og nu er du her. Jazz Til Fest er det mest solgte jazzband inde på Eventzonen og spiller den gode gamle jazzstil. Skal det virkelig svinge, så book os. 

 

Jazz Til Fest spiller både som trio og kvartet 
En jazztrio er en gruppe af tre jazzmusikere, der normalt består af en pianist, bassist og trommeslager. Pianisten er tit leder af trioen. Flere berømte jazztrioer er opkaldt efter deres pianist fx Bill Evans Trio og Vince Guaraldi trio. Jazz Til Fest spiller både som trio og kvartet. Som trio består den af klaver, kontrabas og trommer. Som kvartet er det også med vokal.

 

Jazztrio, der spiller den gode gamle stil

Der er mange stilarter inden for jazzen, og det kan være svært at vide, hvad der er det helt rigtige til din fest. Hvilken type jazzmusikere vil passe bedst til arrangementet, og hvilke instrumenter skal være med.

 

Jazz Til Fest er også kendt som ‘’Copenhagen Jazztrio’’, og ligger ved det navn på andre hjemmesider som Eventzonen og 123festmusik. Vi er en jazztrio fra København, som spiller lige den stil fra 30’erne til 50’erne, Den Gyldne Swingtid, med alle de kendte jazzkunstnere, som du måske kender fra den tid fx Louis Armstrong, Miles Davis, Oscar Peterson, Frank Sinatra m.fl. Vi spiller jazz som i de gode gamle dage, hvor det svingende maksimalt. Hvis du elsker den gode gamle stil, så er vi den helt rigtige jazztrio at vælge. Vi kan også komme som jazzkvartet. Her kan du læse mere om os.

 

Jazz og pop kan minde om hinanden

Mange har glemt, at jazzmusikken har været popmusik op til 60’erne, indtil rock n’ roll kom. Der er nogen, der tænker, hvordan kan det være rigtigt. Er jazz ikke noget, som skal være abstrakt, og noget kun jazzmusikere forstår? Der er meget jazz, som er abstrakt og mystisk, som i øvrigt også er helt fint, hvis du forstår den.

 

Til gengæld, hvis du lytter til gamle sange med Frank Sinatra, Nat King Cole eller Louis Armstrong, og du kun lytter til musikken, uden at sætte den i en ‘’jazzboks’’, og lægger mærke til hvor let forståeligt det er, og hvor hurtigt du kan være med på melodierne og knipse med, så vil du også lægge mærke til, at jazz og pop kan minde meget om hinanden.

 

Skab en behagelig stemning med stille jazz

Hvis du gerne vil have stille, behagelig jazz til dit arrangement, så der bliver skabt en behagelig stemning, mens I sidder og hyggesnakker, mingler rundt, så er en jazztrio bestående af klaver, kontrabas og trommer det mest valgte. Det kunne være til fx en reception eller fødselsdag. Her kan du læse mere om baggrundsmusik.

 

En jazzkvartet skaber mere liv og sikrer et fyldt dansegulv

Til fester, hvor der fx bliver lagt op til dans, vil en jazzkvartet være et oplagt valg. Hvis der skal være mere gang i den, og det skal være mere personligt, så kan folk som regel godt lide, at der er en sanger eller sangerinde, som også kommunikerer med gæsterne mellem sangene. Det er meget typisk, når der bliver spillet jazz til bryllup.

 

Uanset hvad du vælger, kan vi sagtens tilpasse os. Kommer vi som jazztrioen, kan vi sagtens fyre den, så dine gæster kan danse og slå sig løs til det, og kommer vi som jazzkvartetten med sangerinde, kan vi spille det mest diskrete baggrundsmusik, der findes.

 

Meste solgte jazzband

Jazz Til Fest er i øvrigt det mest solgte jazzband inde på EventzonenBookband og Musik-booking og er et af de mest solgte danske jazzbands i hele Danmark.

 

Her kan du gå på Forsiden, hvor du se og høre hvordan vi lyder.
Du kan også gå på Repertoire og se, hvilke sange vi spiller.

 

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.
Kontakt os på telefon 50 49 56 73 eller e-mail: info@jazz-til-fest.dk.