Baggrundsmusik

For de fleste af os er baggrundsmusik, dinnermusik eller hyggemusik god og afslappende musik i et passende lydniveau. Det må gerne være et band, der spiller velkendte sange. Musikken skal skabe en god stemning, mens der bliver snakket med familie, venner, kollegaer og andre. Den skal fjerne en eventuel anspændt stemning i starten af et arrangement. Baggrundsmusikken skal få os til at slappe af og komme i et godt humør, så der kommer rigtig gang i snakketøjet og samtalerne.

 

Baggrundsmusikken er den musik, der siger mindst, men kan have mest at sige

Når mennesker mødes til forskellige arrangementer, kan en god baggrundsmusik have en afgørende betydning for arrangementets succes. Især hvis de inviterede ikke kender hinanden i forvejen. Det er meget typisk at invitere gæster til fx familiefester, som ikke nødvendigvis kender hinanden. Det kan til tider være svært at få snakken godt i gang. Hvis der bliver spillet rigtig god musik, kan det nemt blive det første samtaleemne. Er der meget stille, kan det godt føles lidt ubehageligt at begynde en samtale, hvis alle kan høre med. God baggrundsmusik bryder stilheden, så det bliver nemmere at starte en samtale.

 

Musikken kan påvirke stemningen i lokalet

Til en fest betyder det rigtige lokale, god betjening og lækker mad utrolig meget. Musikken spiller også en stor rolle. Den kan påvirke hvilken stemning, der bliver i lokalet. Bare en enkelt akkord på klaveret med det rigtige anslag kan få dig til at tænke på forskellige oplevelser fx en meget kold vinterdag ude i skoven. Den kan få dig til at tænke på den bagende sol og lyden af bølgerne, og alt der imellem.

 

Musikken kan gøre dig glad og få dig til at tænke på glade minder og kun lægge mærke til det gode, som sker i den situation, du er i. Hvis du har musikere til dit arrangement, som er dygtige på deres instrumenter og har den rigtige situationsfornemmelse, så kan musikken løfte alt det andet op på et højere plan. Helheden består af en masse små, vigtige detaljer.

 

Den ideelle baggrundsmusik til fest

Baggrundsmusik til fest fx et bryllup handler meget om de fine fornemmelser. Det er meget vigtigt, at musikken (musikerne) følger med i, hvor gæsterne er henne. Det vil sige at vælge et lydniveau (volumen), der altid er under samtale-lydniveauet, så bandet (musikken) hele tiden er i baggrunden. Dét er noget Jazz Til Fest er mestre i. Du og dine gæster skal kunne mærke, at I er i centrum, så det forbliver nemt at holde en samtale. Det er også vigtigt, at der bliver valgt de rigtige sange, som passer til situationen.

 

Den perfekte løsning til din kommende fest

En stor del af arrangementerne, som Jazz Til Fest spiller til, er netop denne type arrangementer med dinnermusik. Du kan derfor være sikker på, at alle detaljerne er på plads, både med færdighed på instrumenter, situationsfornemmelse, med lydniveau og de rigtige sange, som alle kan være med på og forstår.

 

Jazz Til Fest spiller meget baggrundsmusik til fest som (klaver, kontrabas og trommer), men vi kan også gøre det samme som kvartet (sangerinde, klaver, kontrabas og trommer).

 

Vi kan levere den perfekte løsning til din kommende fest. Kontakt os på telefon 5049 5673 eller e-mail: info@jazz-til-fest.dk og få et helt uforpligtende tilbud.

 

Læs hvad afdæmpet musik spillet af en jazztrio kan gøre for din fest.
Læs hvad vores kunder siger under Anmeldelser.