Anmeldelser

Vi havde Jazz Til Fest som underholdning til vores fest. De var så gode, og forstod at aflæse stemningen. Folk var vilde med dem og indtil flere ønskede at booke dem ved egne fremtidige fester. Vi har været så glade for dem og deres bidrag til at skabe en fantastisk fest. Tusind tak!

Laura Pedersen

 

1000 tak til Jazz Til Fest for deres musik til vores bryllup d. 7.11 på Næsbyholm slot, hvor de spillede til receptionen. De er yderst professionelle, utrolig rare at arbejde sammen med, gode til at læse gæsterne og den musik og stemning der skal slåes an. Utrolig mange har kommenteret hvor meget musikken betød for den gode stemning. Tak for jeres fine måde at være på! Vi håber på muligheden for at kunne booke jer en anden god gang!

 

Lone Kreiberg

Perfekt valg til en elegant begivenhed! Jazztrioen leverede musik, som passede perfekt til min fødselsdagsfest. Musikerne leverede musik i høj kvalitet, som bidrog til en elegant og behagelig stemning. Mine gæster var samtidig også meget tilfredse. Jeg vil klart anbefale denne jazztrio til andre, som overvejer live-musik til deres fest 🙂

Anita Hansen

Fantastiskt! Jazz Til Fest blev bedt om at spille afdæmpet til vinen og derefter ta den op til dans. Det gjorde de supergodt, og det lød fuldstændig som jazzen i gamle dage. Udover det, var alt mega tjekket. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!

Anette Andersen

Supercool jazzband – superdygtige og supersøde musikere – der i den grad bidrog til en fantastisk 50 års fødselsdagsfest! Folk dansede – nød musikken som en god koncert – eller som cool stemning til tæt snak i baren. Vi fik efterfølgende mange kommentarer fra gæsterne som ‘Og det Jazzband – de var altså vanvittigt gode. Det var en meget stor fornøjelse at lytte og danse til dem’.

 

Morten Kreilgaard

I forbindelse med vore 2 x 60 års fødselsdagsfest fik vi kontakt til Jazz til fest. De spillede som trio under middagen og som kvartet til dans senere på aftenen.

Det blev en forrygende oplevelse og der var efter festen megen ros til valget af orkester. Suverænt professionelle musikere, meget bredt repertoire og en fremragende sangerinde der forstod at holde gang i dansegulvet efter middagen. Gruppen kommer med de varmeste anbefalinger.

Carina og Svend Andersen

Professional, engaging and high standard

Professional, the singer was very engaging and had a good rapport with the audience. Very good voice and warm. She sang well and they played well, high standard. The music was varied, good selection. They fit in very well with our party. They didnt play too loudly, they found a good balance for the size of the room. It fitted well our dinner party. People wished they had stayed longer and played after the dinner so they can dance.

Skrevet af DHI

 

Gennemført fornøjelse

Jeg havde indledningsvis en lang samtale med Martin omkring vores forventninger. Martin var yderst behagelig at tale med og forstod præcis hvad vi ønskede.
Musikken var helt perfekt afstemt til vores arrangement og skabte de helt rigtige rammer og stemning for aftenen. Festen havde ikke været det samme uden Jazz Til Fest, som var professionelle og leverede en enestående musikalsk oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale dem til alle der ønsker en jazz oplevelse ud over det sædvanlige.

Skrevet af Lars Bro-Rasmussen

 

Professionelt, nærværende

Vi oplevede et professionelt, imødekommende, fleksibelt og smilende orkester.
De var nærværende, spillede gode numre. Det var et meget fint program og rigtig godt med de få viser, der var indlagt i programmet. Viser vi godt kender, men bestemt ikke hører for tit.

Skrevet af Mette Schantz

 

Bryllups fest

Super god og hyggelig og dejlig musik.

Skrevet af Ana Carvalho

 

Stemningsfyldt og stilfuldt

Der blev leveret god musik med godt humør i en fin og stilfuld indpakning.

Skrevet af Susanne

 

5 stjerner – Topklasse!

Det var den perfekte start på vores 2×50års fødselsdag, da vores gæster blev budt velkommen med jazz, de sørgede for en fantastisk stemning, der holdt hele aftenen…;o)

Skrevet af Maria Tunyogi

 

Jazz Til Fest spillede virkelig godt – de formåede at skabe en fest. Vi havde bestilt 20’er musik til en Gatsby-julefest, og Copenhagen Jazztrio holdt sig indenfor genren, skabte god stemning og fik samtidig os alle ud på dansegulvet. Jeg kan klart anbefale dem til andre.

Skrevet af Pernille Franch

 

Fantastisk band!

Vi skulle holde fødselsdag med Gatsby tema. Vi fandt i sidste øjeblik Jazz Til Fest. De var meget proffe i planlægningen. Vi var nervøse for, om de kunne holde tempo med den DJ, der varmede op, men den nervøsitet blev gjort til skamme, da det var bandet, der fik folk på dansegulvet og fuldendte den perfekte aften!

Skrevet af Ronnie F.

 

Super god ‘underlægningsmusik’

Vi brugte Jazz Til Fest som underholdning i slutningen af og efter en middag på vores chefseminar. Det var skøn musik, lige som vi havde ønsket og musikerne kom som aftalt og alt kørte som det skulle. Vi er meget tilfredse.

Skrevet af Maiken Lindahl

 

Det svingede bare!

Dygtige musikere med fingeren på pulsen ift. arrangement og målgruppe. Kan varmt anbefales!

Skrevet af Geir Jensen

 

Super proff!

Super fed musik og rigtig gode til at samarbejde omkring selve afviklingen. Det er helt sikkert ikke sidste gang, vi bruger Jazz Til Fest.

Michael Christiansen

 

Fantastisk band!

Vi afholdte en shoppeaften, hvor vi havde serveret lidt nemt at spise og drikke for vores kunder. Copenhagen Jazztrio fungerede fantastisk til netop dette arrangementet. Vi vil bruge dem til lign. arrangementer fremover.

Skrevet af Maria Bredsgaard